Kör:/

Imorgon så är det köör... Guud va jag "olängtar" :/ Asså heela dagen så är det kör imorn! Jaja jag ska sluta tjata om det nu.   På sportlovet jag vara med mamma:D vad ska ni göra då? Men nu blev jag trött igen!

Puss på er<<33
2009-01-30 @ 21:57:28 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nu orkar jag skriva lite till;)

Heej bloggen, nu är jag inte lika trött iallafall;) så jag kan skriva lite till nu:) Vad gör ni då? Jag sitter i soffan nergosad med lilla Disa fisa , och äter godis, och väntar på lets dance:D men stackars Magdalena Graaf som var tvungen att lämna lets dance, för hon fick typ en skada i hjärnan:S
Men nu börjar lets dance:)

Puss på er<33
2009-01-30 @ 20:07:51 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Öppet hus!

Imorn så är det öppet hus på den skola som jag kanske ska byta till:D ska bli kul att se den:D Men nu så orkar jag inte skriva mer... För nu så ska jag vara med min egen lilla bbybitch<3

Puss på er<33

Gullig<33

2009-01-30 @ 16:00:26 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tack Madde;D

Hej, nu innan jag ska göra läxan så ville jag bara säga tack till (lilla) Maduss:D för att du hjälpte mej att starta min underbara blogg! Puss på dej madde;D<3 Men nu så ska jag snart göra min läxa:/ inteee så jättekul men det är faktist helt okej om man börjar i god tid, men det blir ju inte särskilt god tid idag:/ dessutom så börjar jag med läxan dagen innan den ska vara inne! Idag så var min outfit mjuk och grå;) Det är ju inte särskilt spännande om jag beskriver den utan bild (snyft) så jag låter bli;) Guuud va låångt tid det tar för den lilla habib boken att komma in på bibblan:/ (otålig jag vet)
jag vill ha det där mejlet nu! Men idag så har jag iallafall dushat:D framsteg framsteg;) Tro inte att jag typ dushar motvilligt eller så, för att jag vill vara smutsig:S Nej nej bara lugn, för så är det ABSOLUT inte! Utan nu är ju jag förkyld (typ sedan jullovet) och då är det inte superbra att dusha, men idag så trotsade jag det och dushade iallafall;D Men snälla, ni tror väl ändå inte att jag inte har dushat sedan jullovet?:O Jaja så är det verkligen inte (som tur är;) Idag har jag ju bara varit hemma men sedan på kvällen så sjutsade pappa mej till min pianolektion! Det gick ganska bra faktist:D jag har fått "Fur Elise" i läxa nu;) Men nu måste jag göra läxan:/

Puss på er<33
P.S Dalmatiner in my <3 ;)
2009-01-29 @ 20:20:43 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hej:D

Hur mår ni? Själv mår jag inte särskilt bra för att jag är sjuk:(  Men snart så ska jag nog gå ner och göra lite nudlar:D Det är ju gott, dessutom har jag inte ätit nåt idag, bara frukost:S (huuungrig!) Visste ni att dom bilderna som man ser på kändisar i tidningar och så, dom som har så perfekt hy, ögon, hår m.m dom är faktist retucherade! Gå in på den här sidan www.glennferon.com och sedan ska ni klicka på portfolio/work eller nåt sånt, och då kommer det fram en massa modellbilder, och om man klickar på en av dom bilderna, så förstoras den, och om man bara drar muspekaren över bilden så ser man hur den såg ut innan den blev retuscherad! Det är bara BLUFF! Men prova så ska ni få se alla bilderna : både före och efter!
Ser ni hur retusherade dom är!

Puss på er<33
2009-01-29 @ 13:05:53 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk -.- IGEN!!!

Typiskt, fortfarande ligger jag här och snorar och hostar, men förhoppningsvis så kommer jag till skolan imorn! Den här veckan har jag (hittills) bara varit i skolan varannan dag! Först måndag så var jag där, sen på tisdag så var jag sjuk sen på onsdagen så var jag i skolan igen och nu idag så är jag såklart sjuk igen! -.- Och idag så kunde inte mamma vara hemma med mej, så jag är hemma med mina hundar idag-.- Men jag kanske blir frisk tills imorn, eller på lördag, då MÅSTE jag vara frisk, för då är det nån grej med kören (hela dagen-.-) Nu blir det dagens fråga:

Dagens fråga: Vilket är ditt favoritdjur? av dessa:

a) Hund?
b) Häst?
c) Katt?

Puss på er<33

2009-01-29 @ 07:55:26 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Det blev faktist kladdkaka:D

Hej bloggen, igår så blev jag jättetrött när jag var sjuk, och orkade inte riktigt baka kladdkaka som jag hade tänkt, men det ändrade sej på kvällen efter maten;D så jag bakade faktist, heeelt själv;DD (stolt) Och den blev faktist riktigt god! Jag har ätit lite av den idag;) Men idag så kände jag mej sjuk idag igen fast jag bestämde mej ändå för att gå till skolan! Så jag gjorde det också:D Men nu sitter jag här och hostar och ska snart gå och lägga mej:D Jag har upptäckt hur skönt det är att sova tidigt på kvällarna;) Men men, jag bara babblar på jag;D Idag var det iallafall kör, det var ganska jobbigt! Men nu måste jag berrätta (stavas?) att jag har läst ut habib paris tur och retur! men sen idag så skulle jga låna boken efter den, men den var såklart utlånad! fast det fanns fyra stycken att låna! Men nu köar jag och jag ska få ett mejl av bibblan när den kommer in! Dagens fråga? Enjoy;)

Dagens fråga: På vilket sätt är du helst sjuk?

a) Magsjuk?
b) Hosta?
c) Förkyld?

Hahha den var väl svår va?;)

Puss på er<33

Ni ska få se några "vill ha" saker enligt mej nu;)


Så nu ska jag sova puss på er<33 (igen;)
2009-01-28 @ 21:13:31 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kladdkaka:D

Hej bloggen,  idag så tänkte jag egentligen baka lite kladdkaka (mums) Men det blev faktist aldrig av:( Men det var nog bara det jag ville säga! Men ni kan ju få dagens fråga för idag också:D

Dagens fråga: Vad äter du helst?

a) Kakor?
b) Godis?
c) Grönsaker/Mat?

Puss på er<33

2009-01-27 @ 19:14:09 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sjuk-.-

Faan! idag är jag hemma för att jag snorar ner allt i min väg om jag går ut-.- (inte kul, men sköönt) Jag nyser,hostar och är täppt! skitjobbigt! Men hoppas jag blir HELT frisk snart, för länge nu i januari, så har jag liksom varit lite halvsjuk! Så idag när jag knappt kunde andas för att jag var så jäkla täppt, så bestämde jag mej för att vara hemma! Men troligen så kommer jag väl imorn till skolan. Men men jag har iallafall bunkrat upp med mina favorittidningar, så det inte blir för långtråkigt! Men mamma är en ängel, när jag sa att jag tänkte vara hemma så bestämde hon sej för att också vara hemma(a)<3333 Jag älskar dej mamma!<333 Men nu så tänkte jag ta och bläddra igenom mina tidningar och sen kanske läsa lite (mycket) HABIB! Förlåt, för att jag inte laddat upp dagens fråga igår:( Men den kommer nu, istället!

Dagens fråga: Vad tycker du är bäst av:

a)  En mobiltelefon?
b) En dator?
c)  En micro xD

Haha konstig fråga jag vet, men men ;P

Puss på er<33

2009-01-27 @ 09:45:52 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Felicia<3 PETS?

Hej, idag så har jag haft matte hela dagen:/ inte så kul... men om man jobbar på bra så får man ju sin lilla belöning:D det vill  säga, att man inte ligger efter och har massa läxor på loven och så! Men det måste jag ju inte göra som tur är:D Men nu undrar jag om ni vill ha dagens fråga? Inte? Nehe, då får ni väl den sen då;P  Men appropå rubriken så har jag nyligen fallit för djurtidningen PETS! Det är en jättebra tidning tycker jag:D Läs den! Men nu måste jag koncentrera mej på andra saker som är "viktigare" som tillexempel läxor och så:/ men glöm inte, INGENTING är viktigare än bloggen så jag kommer fortsätta blogga;P ni behöver inte vara oroliga;D

Puss på er<33

P.S jag är på habib 3 nu:D (ingen bild)
2009-01-26 @ 17:05:23 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kompisar<3

Att ha en eller flera kompisar, är huuur bra som helst!:) Det har jag inte tänkt på förut men så är det ju! Och jag ska iallafall hålla väldigt hårt i mina vänner<3 Jaja det var väl alt jag ville säga;)

Puss på er<33


Söötast:)<333333333

2009-01-25 @ 20:43:24 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mia och Klara!

Åhhh, yes! Ikväll så börjar dom nya avsnitten av mia och klara!:D Guuud vad jag har läängtat! Det är ju värdens bästa program ju, det är bara så mysigt och så, liksom!:D Och förresten har jag berättat att mitt lånekort är tillbaka i min plånbok igen? Hahah, jag tror att jag har sagt det på bloggen redan:P Men nu så börjar snart mia och klara, måste rusa!
Men först en dagens fråga:

Dagens fråga: Vad föredrar du för mobil?

a) En kameramobil?
b) En "musikmobil"?
c) En "ringmobil"?

Puss på er<33

P.S jag looovar att det blir bilder så fort jag får skivan! tex: Dagens outfit m.m :)
2009-01-25 @ 19:52:52 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förlåt, som vanligt

Hej bloggen, igår till idag så sov jag och Signe över hos  fiina  Celina<33 Det var kul:D fast signe och jag somnade i hennes (celinutchis) soffa, gissa hur länge vi sov där, (i soffan) celina sa att det var 1 och en halv timme! Gud så länge, men sen så gick även jag och signe och la oss, då hade celina typ redan somnat;) Men det var iallfall kulkul med er tjejor:D Dagens test kommer för igår och idag, antingen i det här inlägget eller mitt andra jag ska alltså lägga till ett till inlägg idag! ´Ni kan få en dagens fråga i detta inlägg;)

Dagens fråga: Vad vill du ha för slags kompis?

a) En som tar allt du säger på GRAVALLVAR (även skämt)?
b) En som lyssnar på dig och förstår dig perkfekt?
c) En som du alltid har kul med?

Puss på er<33

2009-01-25 @ 19:18:56 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens fråga:)

Hej bloggen:) har ni en trevlig fredagskväll? jag sitter och  tittar på lets dance nu med familjen och äter godis  :) Men jag tänkte ge er dagens fråga nu, först för igår och sen för idag ok?

Dagens fråga:Vilket godis äter du helst?

a) Lakrits?
b) Choklad?
c) Annat?

Det var gårdagens nu kommer dagens!

Dagens fråga:Vad skulle du göra om din kompis höll på att dö?

a) Ringa ambulansen?
b) Försöka fixa det själv?
c) FÅ paniik och hämta en annan kompis?

Puss på er<33

P.S Johnny Depp = <33333333
2009-01-23 @ 20:33:34 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


heej:)

Hej. Idag så var det fysikprov, det gick inget bra för mej:S hoppas jag fick ett rätt iallfall;) Imorgon så ska jag gå på årets första ridning:D(för min del iallfall). Igår gick jag och la mej jättetidigt, så jag kunde inte ladda in nån dagens fråga:( Men det betyder ju att idag så blir det 2;D
2009-01-23 @ 16:21:00 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skolk-.-

Hej, bloggen:) Idag så var jag i skolan (såklart) Men efter maten så skulle vi ha gympa men då var det några tjejer som skolka!!! Asså ofta skolka i sexan! jag blir så sjukt arg! Jag skulle aldrig kunna göra det i sexan, jag skulle få så jäävla dåligt samvete! Men men är man dum i huvudet så... Jaja nu ska vi återvända till den roliga värden igen;D Efter skolan så gick jag och några tjejer på stan, sen följde jag och matilda med dom tjejorna till BK (Burger King) och när dom satt där och åt, så var det några (Många) tjejer som också var på BK som kastade massa skräp på oss!:O Konstigt va? vi bara satt där och åt, och så höll dem på att prata jättehögt om oss-.- sen när vi skulle gå så följde dem efter oss! Så matilda  och jag fick ta en genväg till busshållplatsen för att dom inte skulle följa efter oss:S Men då så missade vi såklart bussen-.-  för matilda skulle komma hem till mej. Och då så fick vi börja gå till busshållplatsen efter-.- Det var jobbigt !
Men matilda och jag har iallfall köpt en varsin kudde:D jag önska jag kunde fota den och lägga in men jag har ju inte fått skivan än:(

Puss på er<33
2009-01-22 @ 18:14:32 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kör:)

Hej, nu sitter jag och lyssnar på lite musik på datorn;) Vad gör ni då? Idag var det iallfall månadsfest på skolan-.- (inte så kul) men men... min klass sjöng iallfall en konstig engelsk sång,  men det gick inte så bra! Efter skolan så åkte jag och alla kompisarna till stan, jag gick till bibblan med några kompisar(irja o matilda) jag sa igår att jag skulle fråga om lånekortet var på stadsbibloiteket va? jaja sa jag det inte så var det iallfall så omjag hade glömt det där asså! Så när vi kom dit så frågade jag om dom hade mitt lånekort, och det hade dom:D!!! *Glad* så nu har jag spärrat upp det igen:P
Idag var det kör och jag tänkte shoppa lite innan men det blev ett happy meal istället ;D Jaja

Puss på er<33

2009-01-21 @ 19:12:43 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Heej:)

Idag är jag faktiskt på riktigt BRA humör:D Men det är ju kväll nu men jaja:P Nu kommer iallfall Dagens fråga:

Dagens fråga: Vilken låt föredrar du helst? av dom här:

a) Toxic? (Britney Spears)
b) Our last sommer? (Mamma Mia)
c) Giftig? (Mange Smchidt)

:P

Puss på er<33 och (L)Godnatt(L)


Ser ni vem det är på bilden???:P
2009-01-20 @ 21:50:58 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()


Gumman:)<33

Hej, idag så kom fancy hem till mej efter skolan:)))  Vi lekte med barbie och hunddagiset som vi har byggt:D Vi hade jättekul, så snart måste hon ju komma hem till mej igen;D När jag skulle följa henne till busshållplatsen så tog vi som vanligt min cykel, hon sjutsar mej alltid, vi tog en liten runda runt kvarteret ganska fort körde hon mej;D Men iallafall så ska nog mamma och jag åka till sthlm på lovet som vanligt, det ääälskar jag:D<3333  men hur som helst så kanske min lilla bbybitch följer med (igen);D<333333 Idag så var fancy och jag på bibblan för vi väntade på bussen och vi ville ju inte stå ute och frysa så vi gick till biblioteket, när vi var där så gick jag och kollade på böcker och fancy läste en tidning;) men när jag hittade en som jag skulle låna Paris tur och retur( habib 3) så hittade jag såklart inte lånekortet :S men men först så fick jag såklart paniik! men sen så lugnade jag ner mej och frågade biblotekarien om vad man skulle göra om man hade tappat sitt lånekort, hon sa att man kan spärra det så då gjorde hon det till mej, men hon sa också att man kan köpa ett nytt lånekort, jag trodde hon skulle säga värsta priset:S men guud gissa vad hon sa??? Tio kronor:P jag ska nog köpa ett nytt imorn då jag ska gå på  stan innan kören:) Men först så ska jag fråga om dom har fått in ett lånekort med mitt namn och så, och om dom har det så behöver jag ju inte köpa ett nytt:D men men tio kronor hit och dit gör väl inget. Men imorn så ska jag antagligen shoppa:DDD häärligt:DDD Jaja nu ska jag nog gå:)

Puss på er<33

2009-01-20 @ 20:04:57 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


Ny skola???

Japps än är det inte klart men jag kanske byter skola... Hursomhelst så kommer Dagens fråga nu.

Dagens fråga: Vilken musikstil har du?

a) Rock?
b) Hip Hop?
c) Pop?

Puss på er<33

2009-01-19 @ 20:57:07 Permalink Kommentarer (7) Trackbacks ()


Idag har jag...

Hej bloggisen:P idag så har jag bara vart i skolan, på morgonperioden så hade vi fysik... men det är faktist helt okej:) För våran fysik lärare Jonas är faktist jättesnäll, men vad kul att det har kommit lite snö nu:) iallfall här där jag bor:D Idag skulle "Fancy" ha kommit hem till mej men eftersom att hon är med i teatergruppen som är på måndagar så gick det inte:( Men imorn ska hon nog komma istället:D Nu håller jag på att läsa den andra boken i serien om habib:D  jag kan skriva om serien och vad alla habib böcker heter:

 bok 1 Meningen med livet
 bok 2 Friheten minus fyra
 bok 3 Paris tur och retur
 bok 4 På farligt vatten
 bok 5 Tre gånger guld

Alla böckerna är bra (i guess) jag är bara på 2 an:P
men dom är iallafall skrivna av Doglas Foley :)

Puss på er<33
2009-01-19 @ 18:04:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


puh:D

Herregud där blev jag orolig, det var nämligen såhär: jag skulle ladda upp bilder från mobilen nu, men det stod att jag måste ha en skiva till datorn för att kunna andvända mobilen genom usb kablen. hur som helst så har jag smsat med sis nyss *sis=syster och jag fråga om hon hade kavr skivan och det hade hon:DDDMen det kommer nog bli en hel del gamla eller bilder från google nu ett tag:/ men men så fort jag får skivan så kommer det att bli nya bilder igen:D

Puss på er<33 P.S dagens fråga kommer senare på dagen;)


2009-01-19 @ 17:44:50 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


hejsan(:

Nu har jag fått en ny mobil igen... Asså tro inte att jag är suuuperbortskämd nu men jag köpte den för att den andra gick sönder:( men det var det där som jag berättade igår så jag har inte fått en ny mobil IGEN! Men jag vill bara säga att den har inte alls många bilder i minnet, men jag vill ju helst ta en massa bilder varje dag, så då blir det kanske ett litet problem:S men jag undrar vad tycker ni att jag ska göra? tycker ni att när jag har importerat bilderna till datorn så ska jag ta bort dom från mobilen, eller tycker ni att jag ska radera 1 bild från mobilen och så kan jag ta 1 bild varje dag? Jag behöver verkligen svar:S jaja Puss på er<33
2009-01-19 @ 17:15:20 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Förlåt:(

För att jag inte har skrivit på så himla länge! Men det har typ varit så himla mycket på den senaste tiden, så då har jag liksom inte riktigt hunnit med:( men nu ska jag bättra mej och börja skriva varje dag igen:) vi får väl se hur det går:P Men idag har jag iallfall inte hållt på med så mycket, jag har mest sovit (sköönt) eftersom att jag har ju haft en sova över fest igår till idag, och det var som sagt jääättekuul:D Men det blev jäätteseent... men vi lyckades faktist kolla på 4 filmer (rekord) hehe, men dom filmerna som vi såg var: Romeo och Juliet med leonardo dicaprio ,Mamma mia the movie,Little miss sunshine och Bombay dreams:D JAg var jättetrött så när vi hade sett ungefär halva bombay dreams så ville jag sova-.- men det var iallfall huur kul som helst:D Tack för en underbar kväll med er tjejor;) OCH tack för alla presenterna som jag fick:D Foton kommer senare för min mobil has get broken:( men nu har jag köpt systers andra lånemobil istället så tro inte att ni slipper mina bilder inte;P  Men först så kommer det en "Dagens fråga" :)

Dagens (kvällens) fråga: Vad gör du helst på en fest?

a) Parkerar mej direkt vid chipsskålen?
b) Dansar tills jag är nära att svimma?
c) Pratar med kompisarna?

Okej det blir 2 dagens fråga:P

Dagens 2 fråga: Vilken månad föredrar du helst?

a) Juni?
b) December?
c) April?

Nej men guud jag bara mååste ladda in en till fråga XP

Dagens 3 fråga:Vilken är din favoritveckodag?

a) Måndag?
b) Fredag?
c) Onsdag?
d) annan?

Puss på er:)<33
2009-01-18 @ 21:04:05 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fest:)

Japps igår var det fest:) Och det var JÄTTEKUL:)))

Det där är alltså Majo och Signe och Fanny ;P


Puss på er<33

2009-01-18 @ 19:47:51 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nu kommer det sista...

Det sista inlägget asså:( för idag det vill säga:) Igår så kom mamma hem med en massa smycken till mej som jag fick ärva av mammas ´jobbarkompis döttrar:) Tack<33:) Men nu kommer bilder på dom:P(många)Det var inte alla men det var ju några iallfall:)
dushen och läxorna kallar:P
 dagens (gårdagens) shopping kan ni få se nu om ni vill:)
Men nu skriiker snart dushen och läxorna!!!:P

Puss på er<33

2009-01-15 @ 20:42:19 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tråkigt:/

Jaha! då har man skutit upp läxan igen då... Så nu har jag alltså det kvar:/ Läxan ska vara inlämnad imorn, men sen om jag pluggar på RIKTIGT bra så kan jag ju trösta mej med ett = massor. av kapitel med Habib meningen med livet som precis har slutat på teve:( Men som sagt läxan kallar:( men sen dusha sen habib sen... Drömma om sooommaren:))))

Puss på er<33Puss på er<33
2009-01-15 @ 20:26:38 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Söööt:)<333

Det här är min lilla älskling Disa:)<333 Asså hur söt får man bli??? Jag såg henne ligga under täcket i pappas säng<33 

               

Om Disa:

Färg: grå (typ)
ålder: 5 i mars:)
Ras: whippet ofc;)
Älskar: mej såklart;P
Familj: Brorsan Bison:) och mamma Aina och pappa Busse (tror jag)
Favoritställe: I en säng såklart;P

Ja det var väl allt om min lilla groda:P 
Fler bilder kommer nu!


       En till bild orkar ni väl med?:P

               

        Ja det är alltså min lilla ´bebban:)

Puss på er<33

        

2009-01-15 @ 19:47:11 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()


Haha :P

Heej:) nu är det så här att jag har oerhört många kläder i min skrivbords stol, och dom måste ju andvändas till det är dags att tvätta dom, så det är det främsta själet till att jag jätteofta har samma kläder:P nu vet ni ju det iallfall:)
Även om ni tycker att det är tråkigt så kommer dagens outfit nu iallafall;P

Dagens outfit består av:

Svarta tjocka varma skidstrumpor från?:)
Svarta cheap monday jeans från weekday antar jag:)
Rosa fleece från ellos:)

Jag vet att jag har haft det där förut men jag ska verkligen försöka bättra mej på det:P

Puss på er<33

2009-01-15 @ 19:35:41 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jaaa snart är det heelg:D

Heej allihopa:) Jag ska alldeles strax gå och dusha, men först skriva klart;) och nu så kommer dagens test eller dagens fråga som linnet vill att ja ska kalla det för :/ (suuck).

Dagens fråga: vad gör du helst på sportlovet?

a) Hela familjen stuvar in sej i bilen och åker till fjällen så fort det blir sportlov?
b) Ordnar en fest med dom kompisarna som är hemma?
c) Sitter vid datorn heela dagarna till skolan börjar?

Puss på er<33


         
2009-01-15 @ 19:22:37 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


:(

Hej, det blir tyvärr ingen dagens outfit idag:'( för jag har på mej exakt samma kläder som jag hade igår:P men dom är ju
så sköna;) Men det blir dagens test nu kommer det:

Vad äter du helst för snacks när du tittar på fim?

a) Godis?
b) Chips?
c) salta pinnar?


Puss på er<33
2009-01-14 @ 21:15:55 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dagens test:)

Nu måste jag egentligen gå och lägga mej men jag måste ju ladda in dagens test:)

Vad vill du helst ha för syskon?

a) en syster?
b) en bror?
c) båda;)


Puss på er<33
2009-01-13 @ 22:05:40 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Daaagens outfit:)

Nu kommer den efterlängtade (not) dagens outfit!:)Hur som helst så komemr den nu iallfall;)Dagens outfit:

Rosa strumpor från ÖB:)
Typ gröna mjukisbyxor från?:)
Prickig kofta från ginatricot:)
Vit halsduk från Yves rocher:)

Puss på er<33
2009-01-13 @ 21:59:51 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Heej:)

Jaha då har man fyllt år då:) Och igår orkade jag inte ladda upp bilder på mina födelsedags presenter:P men nu ska ni få
 se dom:)                                         Jag fick:

Ett suuuupergulligt kort med en kattunge på:)
En liten grå sten:)
En stor fiiin kalender med hästar på:)
Titanic:)<3333333

På lördag får jag meer:)<333


Tack alla som jag fick av:)<333


Puss på er<333

2009-01-13 @ 18:12:33 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Hej allihopa:)

Hej, om ni vill se mina födelsedags presenter så kommer det bilder av dom imorn:) för nu är jag så himla trött och jag ska bara borsta tänderna:P Men till du som kommenterade dagens outfit för ett tag sedan, så kan jag berätta att nu har jag lagt dom bland smutstvätten;)
Puss på er<33
2009-01-12 @ 22:17:14 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens outfit:)

Ja idag så fyllde jag alltså 13 år:)<33  men jag tar och börjar dagens bloggande med en "Dagens outfit" :Pdagens outfit består av:

Under den bruna kjolen vita strumpbyxor från lindex:)
Cerise tröja med röda prickar från ?:)
Röda hängslen med en gul kanin på baksidan från?:)
 Puss på er<333
2009-01-12 @ 19:06:42 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Imorn:)

Ja, imorn fyller jag alltså år;) och det ska såklart bli kul kul:D
Shit jag höll på att glömma att jag måste skriva dagens test ju så nu kommer det;)

Dagens test handlar om vad ser du helst för fimer?

a) skräckfilmer
b) kärleksfilmer
c) komedier

 ja skulle iallfall lätt ha tagit kärleksfimer;) 


Puss på er<33
2009-01-11 @ 20:48:14 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dagens outfit:)

Japps nu kommer den:)

Dagens outfit består av:
Lila strumpor med nallar på från ica maxi:)
Svarta cheap monday jeans från weekday:)
Rosa fleece från ellos:)

Imorn så lovar jag totalt att det blir en helt splitter ny outfit;)
Puss på er<33

2009-01-11 @ 18:46:05 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snart så kommer dagens outfit;)


Snart alltså;) 
Men jag måste först dusha och sen så måste jag ju ta på mej dagens outfit först;)


Puss på er<33
2009-01-11 @ 14:23:10 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godmorgon:)

Hej mina små sötisar:) Vad gör ni då? Själv så håller  jag på och planerar vad som ska bli dagens outfit imorn då det är min födelsedag:) Och jag vet precis ;) Vad ska ni göra idag då? Jag ska nog åka skridskor med mamma och min lilla sex åriga granne:) Men nu så kan jag inte skriva mer på ett tag, för jag måste planera dagen helt;)

Puss på er<33


Hahah jag bjuder på en bild av mitt öra med ett örhänge i;P
2009-01-11 @ 13:22:01 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


:)<33

Jaaa! nu ska jag snart äntligen fylla år!!!:)<3333 13 blir det den här gången:P

Puss på er<333

2009-01-10 @ 23:58:31 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dagens outfit:)

Ja här är den:) och som vanligt så har jag glömt att rotera bilden :P

Ljusrosa benvärmare från lindex:)
gråa tigths med vita prickar på från ginatricot:)
rosa och grå sweetshirt från ellos:)
rosa fleece från ellos:)

Asså jag måste verkligen bli bättre på att inte bara ha samma kläder för att dom är sköna ;P


Puss på er<33
2009-01-10 @ 21:51:28 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()


Ja det enda jag har gjort idag är att ha läst!

Det var dom här böckerna jag läste idag:)

Puss på er<33
Men guuud asså jag är tydligen så trött så att jag har glömt bort att ladda in dagens test! men nu kommer det 3 så har jag tagit igen allt:P


Jag undrar: vad skulle ni helst göra först på ett tivoli?

a) gå direkt till spökhuset
b) vara lite barnslig och åka en hederlig gammal karusell?
c) kasta dej över sockervadden?

Jag undrar: vad läser ni helst?

a) kärlekshistorier?
b) deckare?
c) hästböcker?

Jag undrar: vad brukar ni göra helst på datorn?

a) spela spel?
b) olika?
c) blogga?

Ja det var alla test som jag skulle ta igen! :)
Det blir nog en dagens outfit idag, men isånnafall senare för jag måste vakna till och välja kläder först! ;p

Puss<3333

2009-01-10 @ 17:09:02 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Min lilla fina sak:)<333Visst e den fin<333
2009-01-10 @ 00:14:54 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


shopping:)

Den här köpte jag idag på ginatricot:)

Asså guud va jag älskar den!!!<3333 
Den får lätt bli min partyring ;)
Men hade inte min sötnos mafutt vart där så hade jag aldrig kunnat köpa min lilla baby ;)<333 Tack så jättemycket jag du ska få tillbaka så fort jag har pengar, loooovar<33333:)

Puss på er<333 och fortsatt trevlig fredag!;)  
2009-01-09 @ 22:44:28 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


:)<3


Här är dagens outfit:)

Rosa tröja med tryck från lindex:)
Cheapmonday jeans svarta från weekday:)
Lila strumpor med nallar:)


Förlåt för att det var samma outfit som igår:( förutom toppen.
Men idag så var jag skiittrött när jag vaknade:( så jag bara tog dom närmsta kläderna, men men imorn blir det en ny outfit:)<33

Puss och kram<3
2009-01-09 @ 15:47:27 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


skolan...

Hej allihopa nu kommer dagens outfit lite sent ,men den kommer iallafall:)
Lila strumpor med nallar på från ica maxi:)
Svarta cheap monday jeans från Weekday :) 
 prickig kofta från gina tricot:)

Puss och kram imorn blir det en ny<3333
2009-01-08 @ 21:05:32 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Är det någon som gillar hästböcker?

Hej igen allihopa:) Jag ska snart gå och lägga mej, men innan det så tänkte jag tipsa om bokserien:
Ja det var nog alla, Godnatt på er och puss<333

Britta och Silver:

bok 1.Britta rider  hubertusjakt
bok 2.Britta och Silver
bok3.Britta sadlar sin Silver
bok 4.Britta och Silver får en chans
bok 5.Britta och silver tävlar
bok 6.Brittas nya häst
bok 7.Britta Silver och fölet
bok 8.Britta Silver och Billy
bok 9.Britta och Silver på vinterritt
bok 10.Britta och Silver på ridskolan
bok.11.En seger för Britta och Silver
bok 12.Britta och Silver på ridläger
bok 13.Britta och Silver sadlar om
bok 14.Britta och Silver får en vän
                      
2009-01-07 @ 21:58:33 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


Dagens outfit:)


Dagens outfit består av:

vita strympbyxor från lindex:)
ljusrosa benvärmare från lindex:)
grå och rosa sweetshirt från ellos:)
 

Puss på er<3 imorn så blir det en ny outfit:)
2009-01-07 @ 15:28:58 Permalink Dagens outfit ♥ Kommentarer (3) Trackbacks ()


jaa då är man snart tonåring då ;P

På bilden är det en chihuahua valp:) nyfödd alltså:) Men nu är det väl bara 5 dagar kvar tills den tolfte eller? Puss på er:) och där uppe ser ni lilla maya<333
2009-01-07 @ 07:48:05 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Spela spel:)

Hej idag så skulle jag bara vilja tipsa er om det här spelet :

Animals In The City        och det finns på  den här hemsidan: www.spela.se         spelet kan man bara spela en gång varje dag och när man spelar det får man reda på vilket partydjur man är den dagen:) De gånger jag har spelat blev jag: en rik myra,en nördig panda , en stilig haj ,en till stilig haj , en lekfull hundvalp och till slut idag så blev jag en godisponny ;p Lycka till med att hitta spelet på www.spela.se puss och kram<3

2009-01-07 @ 06:59:44 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Morgonpigg;)

Hej allihopa, och godmorgon :) jag är uppe jättetidigt idag:) och konstigt nog så är det helt mitt val att sitta vid datan vid den här tiden, men jag har ju en underbar mamma som ger mig frukost på sängen men idag blev det faktist frukost på skrivbordet;) (framför datan såklart) Min fråga idag är: vad brukar ni äta till frukost? Själv så brukar jag äta väldigt lite faktist ;p Det enda jag äter är två mackor med skinka och ost och en mugg med varm choklad, jag vet inte om det är lagom men det känns inte som det är särskilt mycket iallfall.   Ha det braa puss<3

Brukar ni äta:

a) yogurt med sylt i
b)mackor med nåt gott pålägg
c) ägg med en kopp te
2009-01-07 @ 06:50:17 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Så blir det:)

Det blir dagens outfits:) kul va? nej nu måste jag verkligen gå och sova så godnatt på er:)
2009-01-06 @ 22:59:11 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tack:)

Varje gång jag ser att någon har kommenterat nån av mina bilder så blir jag jätteglad:) Så jag skulle bara vilja tacka för det ha det bra puss:)<3 och fortsätt gärna kommentera mina bilder;p

2009-01-06 @ 22:50:34 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Godnatt och sov sött:)

Det enda jag hade lust att säga nu är godnattpuss på er så ses vi imorn:)

2009-01-06 @ 22:38:27 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Heej:)

Jaha då har man en ny mobil då!:) Om ni undrar varför så är det för att min gamla mobil som jag bara hade haft i 2 år, har fått nått konstigt glapp i displayen, jättesynd för då kan man inte se vad man gör på mobilen:( men nu har jag som sagt en ny mobil:) det blev en sonyericsson K750i, jag köpte den för tvåhundra kronor av min storasyster:):):) Tack syster<333 Men det jag förs och främst tänkte skriva om var... ja vad var det nu igen? shiit jag har glömt bort! Men det kommer nog snart (förhoppningsvis) Just det  nu kom det haha:P Jaaa Äntligen kan jag lägga in bilder som inte är från internet, för nu har jag en bra kamermobil:) med en usb kabel såklart:) Men det var en sak som jag tänkte fråga om idag... tycker ni att jag ska ha "dagens outfit" som kenza har eller bli det för härmigt tycker ni? asså jag kan nämligen inte riktigt bestämma mej... Men det löser sig väl:)  Idag har det inte hänt särskilt mycket, förutom att jag fick min mobil:) och så har jag tittat på lite äckliga hajbilder på datan ;) men jag kan lägga upp några här om ni vill:) Puss och Kram så ses vi sen<3
2009-01-06 @ 20:32:12 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Godis:)

2009-01-06 @ 14:55:53 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


chipsskål:)

Hej allihopa:) jag vill bara fråga en sak hur vill ni ha det en riktigt kurig fredagkväll i oktober? jag vill helst sitta hemma med min bästis som sover över ibland hos mej:)
Hur vill ni ha det en sån där fredagkväll?
 
        Vill ni:
a) vara hemma med mamma och pappa
b) vara hos en kompis
c) vara på fest hos flera kompisar

Om ni vill så kan ni ju svara, men då måste ni kommentera bilden för jag vet inte hur man gör så att man bara kan klicka på svaret ;p Alltså svara på bilden genom att skicka ert svar genom en kommentar:) puss och kram<3
2009-01-06 @ 14:44:00 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


Heej bloggen:)

Idag när jag vaknade så var ja suuupertrött, för mamma skulle väcka mej eftersom att skolan börjar snart igen efter lovet. Men ja hoppas ni inte är lika trötta som jag är (gäsp).Har ni varit med om att fråga alla om en kompis nummer men sen så inser man faktist att man har det själv ändå när man ska ringa? Hahah det har jag gjort ;p Och vet ni va jag råkade göra nyss? jag skrev ett jättelångt meddelande och sen råkade ja radera allting! vilken klant man kan vara ibland asså ;P Så nu måste jag alltså skriva om allt igen, om jag kommer ihåg hahha!!! Puss Och Kram på er iallfall hejdåå ses<3
2009-01-06 @ 14:04:33 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


:)

Hej alla mina söta läsare:)<3 Vad gör ni då? jag sitter framför laptopen och bloggar som vanligt, och klätt på mej har jag inte gjort heller:S  Ja, snart är ju det dags att börja skolan igen, Vad tycker ni om skolan? Jag gillar den väl men jag har ganska svårt att koncentrera mej när jag jobbar... Om ni vill veta mer om mej så är det bara att fråga här på bloggen:) Men några frågor kan jag ju alltid svara på här:)

Min favoritfärg:rosa ofc<3
Min familj:mamma,pappa,3 storasystrar , en storebror och 2 hundar:)
Mitt favoritplagg att ha på mej:kjol:)
Favoritdjur:hund ofc<333
Favorit godis:lakrits:)
Favorit mat: tacos
Favorit smycke:örhängen:)
Favoritfilm:titanic<333 och pirates filmerna:)
Idol: Johnny Depp<33333333333


Nej nu kan jag inte sitta här på en stund för nu ska jag gå och dusha:) Så syster får väl hålla på lite med datan medans jag blir så reeen och fiiin:)<3 ses babies<33
2009-01-05 @ 16:34:19 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fikadags:)

2009-01-05 @ 15:49:59 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


hallå:)

nudlar:)

2009-01-05 @ 14:58:05 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


heej<33

Hej allihopa nu har jag just hjälpt min syster med  att fixa en egen blogg:) så kolla gärna in den med, den heter: www.lovetwilightserien.blogg.se gissa vad den handlar om då ;p Jag och min syster (Irja) ska snart gå ner och koka lite nudlar:) hejdåå<3
2009-01-05 @ 14:26:30 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej igen:)

Hej igen bloggen, idag är jag myyycket piggare än vad jag var igår:) Jag hoppas att min blogg är bra och jag vill också passa på att tipsa er om kenzas blogg:) Det är en jättebra blogg om, mode,kläder,shopping och lite annat smått och gott:) man går bara in på google och skriver: kenza i sökrutan så kommer man direkt till kenzas blogg:)  Nej nu så ska jag vara lite med irja:) hejdåå<3

2009-01-05 @ 13:01:20 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


hej igen:)

2009-01-05 @ 11:35:35 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bloggstart:)


hej allihopa  (madde) just nu ligger jag och e suuupertrött och gosar med min lilla hund<3 jag är väldigt glad över att ha kunnat starta en blogg med mycket hjälp från min kära vän Madde<3 Bilden föreställer ett mobilsmycke med en kanin utifall att det är någon som inte ser det ;p Och för alla er som undrar vem jag är så är jag en 12 årig tjej somm älskar hundar och mina vänner<3<3<3 Det var väl allt för idag puss och kram på er<3<3<3<3
2009-01-05 @ 02:48:12 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Välkommen till min nya blogg!

2009-01-05 @ 02:32:20 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sök i bloggen
Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
Länkar
RSS 2.0